English Начало Контакти

Изложения

NEW YORK FASHION WEEK - спокойни колекции с преобладаване на черно и бяло

Седмицата на модата в Ню Йорк приключи с ревюта на Calvin Klein, Ralph Lauren et Marc Jacobs , след дефилета, представящи изобилие от класически американски силуети , ученически униформи, вездесъщото черно и бяло, но и редица цветни щампи и няколко красиви изненади.

Ralph Lauren остана верен на собствената си тенденция, с колекция от предимно черни и бели рокли. Танцуващи поли за Michael Kors, блясък и глам за Tory Burch, сърф атмосфера за Tommy Hilfiger, великолепни плисета за Proenza Schouler. Невероятна колекциа на Alexander Wang , сега артистичен директор на Balenciaga , която затвърди позициите на бранда и потвърди, че те са основен моден диктатор към момента.

Може да се каже, че повечето от дизайнерите се бяха фокусирали върху прости силуети, изчистена кройка , разумна прозрачност и удобни за носене тоалети. Неутрални цветове - пясъчно , кафяво, както и вечните – черно и бяло, но също така и много флорални щампи .

Сред изненадите, новата колекция на Виктория Бекъм, по-спокойна, с наслагвания и нови величини, игнорирайки тесните рокли, по тялото. И раждането на нова мини-звезда, дъщеря й Харпър, на две години, която бе на първия ред на ревюто на майка си, заедно със звездния си баща Дейвид Бекъм.

След Ню Йорк, щафетата  поема Лондон, следван от  Милано на 18 септември и Париж на 24 септември.