English Начало Контакти

Съобщения от БАПИОТ

БГейт Пролет : 26 - 28 Март 2009г.

 

От 26 до 28 Март 2009 г. в Международния панаир в Пловдив ще се проведе първото по рода си Пролетно издание на специализираното Балканското изложение за облекло и текстил - BGate.

На бизнес изложбата организирана за седми пореден път се очаква да участват най-утвърдените в бранша фирми, които да представят новостите и последните тенденции в бранша - от готовия продукт до всички необходими материали и модни аксесоари при производството на облекло, текстилни и шивашки изделия.

Партньор на БАПИОТ по организацията на пролетното изложение ще бъде фирма " Андрит".

BGate е изцяло "бизнес-към-бизнес" инициатива и ще даде възможност за много делови контакти в текстилния бранш.

Целите на изложението налагат провеждането изключително само на професионални контакти, без ориентация и посещения на широка аудитория и продажби на дребно.  

Очаква се тазгодишното издание на изложението да привлече сериозен интерес от страна на много компании от цяла Европа, като сред чуждестранните посетители се очаква да бъдат както представители на търговски вериги, които търсят производителите на готов продукт , така и производители, които се интересуваха от партньорства и изпълнение на поръчки от страна на българските фирми. Трябва да се наблегне на факта, че посетителите на БГейт вече идват с ясни бизнес намерения и конкретни цели. 

Повече информация относно изложението, датите и условията за участие, можете да получите на www.bgateexpo.com или на

тел. : 02/969.31.61 ; 02/969.31.66.; факс. 02/969.31.66.

Е-мейл: association@bgtextiles.org

БАПИОТ

--------

Моб. 0888.62.16.36. ; Факс. 02/ 943.42.31.

Е-мейл: andryt@abv.bg

Фирма " АНДРИТ"