English Начало Контакти

Съобщения от БАПИОТ

Фирма ДИЕЛ Спорт с награда от ИСПО - Мюнхен

На  завършилото изложение ИСПО Мюнхен - Германия '07 фирма ДИЕЛ Спорт беше удостоена  с награда -  Специална грамота от ръководството на панаира. Наградатата беше връчена лично от господин Флориан Обермайер, директор на ИСПО - Мюнхен, който посети специално щанда на Диел, за да връчи високото отличие. ДИЕЛ бе единствената фирма, наградена тази година.

Фирмата участва на ИСПО -  Мюнхен за 12-ти пореден път с колекции спортни облекла за мъже, жени, юноши и деца, под своя собствена марка.

Наградата е  не само като отличие за целия колектив на фирмата, но и за българската индустрия  за облекло.

В разговора, който г-н Илко Илков проведе с г-н Обермайер, в качеството си на Заместник Председател на БАПИОТ, той изложи идеите си за бъдещо ползотворно сътрудничество между двете организации.

Фирма ДИЕЛ даде коктейл в прес-центъра на панаира, на който присъстваха ръководители на панаирния комплекс, представители на фирми - изложителки, представители на немски облеклови и текстилни асоциации, Генералния Консул и Търговския представител на Р България  в Мюнхен, журналисти. Събитието беше отразено във финалния бюлетин на Панаира, както и в някои медии.