English Начало Контакти

Специални оферти

Анкета по проблемите с нетарифните мерки в търговските отношения между ЕС и САЩ

На 30 април 2007 на среща от високо равнище между преставители на ЕС и САЩ във Вашингтон , се взе решение за изработване на съвместно по-задълбочено проучване на нетарифните мерки , използвани в двустранните търговски и инвестиционни отношения. / www.ntb.ecorys.com /

Като неразделна част от методологията, на компанията Ecorys бе възложено изготвянето на бизнес анализ , засягащ дейността на фирми и предприятия, ряботещи в сферата на търговията и/или инвестициите с ЕС и /или САЩ. Ще се обърне специално внимание на евентуални или съществуващи бариери, оказващи влияние на партньорските отношения между страните.
Изготвена е специална анкета, предоставена за попълване онлайн до 13 юни 2008 на сайта на фирма Ecorys-ww.ntb.ecorys.com (под Консултации).
Лесна за попълване, анкетата няма да ви отнеме повече от 30 мин. и не съдържа въпроси, предоставящи достъп до строго лична информация.
Въпросното проучване се извършва с личната подкрепа и одобрение на г-н Питър Менделсон, Комисар Търговски департамент на ЕК.