English Начало Контакти

Специални оферти

Сътрудничество с Провинция Винценца - Италия

 

На 27 юли 2006 година, Асоциацията на Индустриалците от Провинция Виченца (АИВ) и Българска Стопанска Камара (БСК) подписаха в София споразумение, чиято основна цел е укрепване на развитието на техните членове и на сътрудничеството между италианската и българската индустрия.

На базата на това споразумение от 27 юли българските фирми, които са членове на БСК, могат да ползват статут на асоциирани членове към АИВ. Такова членство се получава чрез изрично съгласие от АИВ след потвърждение от страна на БСК за състоянието на нейните фирми-членове.

Българските фирми, присъединени към АИВ, могат да изискват информация и съдействие, каквито АИВ предоставя и на своите италиански членове.

Също така, на фирмите-членове на БСК може да бъде предоставен достъп до наличната информация в Интернет порталът на АИВ, чрез получаването на специална карта ("Carta Noi").

Считаме, че това ще е от голяма полза за фирмите-членове на БАПИОТ. Ето защо молим фирмите, които имат бизнес отношения с Италия, биха искали да се възползват от предимствата на такова членство, да се свържат с:

 

Бранимир Ханджиев

Главен директор Международни организации и програми

Тел. (02) 987 09 91, 93 209 22

e-mail: martin@bia-bg.com; branimir@bia-bg.com