English Начало Контакти

Специални оферти

Консултации от швейцарски експерти за малки и средни фирми, като фирмата поема само разходите за настаняване и храна на консултанта.

 

Суисконтакт (Senior Expert Corps) е доброволна швейцарска организация, която оказва съдействие на малки и средни предприятия от Източна Европа и развиващите се страни чрез знанията и опита на пенсионирани специалисти при много изгодни условия. Основана е през 1959 г. и разполага с около 800 специа-листи. Годишно те осъществяват над 300 проекта с малки и средни фирми. В Източна Европа продължителността на един проект е от 2 седмици до 3 месеца в зависимост от нуждите на клиента.

Експертите на организацията имат богат професионален опит и практически умения. Те подпомагат фирми при решаването на ясно очертани проблеми, вземане на управленски решения или провеждане на курсове за обучение. Всеки, който иска да постигне по-добри резултати в работата си, може да потърси съдействие от Суисконтакт. Експертите в Суисконтакт работят на доброволни начала.

При сключен договор за посещение на даден експерт, Суисконтакт плаща пътните му разходи до конкретната страна. Задължение на клиента е да поеме разходите за настаняване и храна на гостуващия специалист.

Към момента Суисконтакт може да предложи следните експерти в областта на текстила и облеклото:

Г-н Щефан ван Кеменаде, текстилен инженер. Професионални познания в областта на: Създаване на производствени проекти, изграждане на организация, развитие на маркетингови и търговски стратегии, защита на търговска марка, финансов контрол. Добро познаване на текстилната индустрия. Познания в областта на създаването на нов продукт и неговото позициониране и промотиране на пазара. Работил е за компанията Dupont International, Geneva. Говори немски, френски, английски и холандски.

Г-н Хайнц Шпрехър, Завършил търговско училище и професионална практика в Hausmmann Textiles Ltd. Професионални познания в областта на: Широки познания в текстилната индустрия, чрез опит в нея, както и обучения и семинари в Швейцария и по света. От разработването на памучни полета до разработване на текстилни материи и модни колекции /спортно облекло/. Работил е като търговски директор на Oerlikon Buehrle Group за САЩ и Канада.

Г-жа Илзе Мюлер, химик. Работила е като последователно като изп. Директор на Quelle International Korea, Quelle International Philipines, Quelle International Източна Европа.

За допълнителна информация можете да се обърнете към г-жа Нина Благоева - 088 8634174; ninablagoeva@yahoo.comр представител на Суисконтакт за България.

 

Програмата на Суисконтакт за България е до края на 2006 година. Ако смятате, че някой от горепосочените експерти може да Ви бъде от полза, свържете се с г-жа Благоева незабавно.