English Начало Контакти

Специални оферти

На 18 и 19 май 2006 г. Френската асоциация на частните предприемачи (AFEP) организира посещение в България на група от тридесет ръководители на големи френски предприятия, проявяващи интерес към възможностите за инвестиции в България.

 

Целта на посещението е да даде възможност на ръководителите на френските предприятия да се запознаят по-добре с институционалния, икономическия и юридическия контекст на инвестициите в България.

Френската асоциация на частните предприятия AFEP обединява едни от най-големите френски предприятия и им съдейства за уточняване на тяхната международна стратегия, като организира всяка година за техните ръководители. информационни посещения в страните, където те предвиждат да се развиват.

От нашия бранш ще присъства представител на веригата CARREFOUR- Jerome Loubere - генерален директор.

При наличие на интерес от Ваша страна за участие в срещата, моля, да потвърдите своето участие в срок до 11.05.2006 г. (четвъртък) на тел./факс: 02/ 963 37 52/56, 963 09 43 или по електронна поща на e-mail адрес: bica@bica-bg.org, като посочите с ръководителите на кои от компаниите-членки на AFEP бихте желали да се срещнете.