English Начало Контакти

Изложения

WHO’S NEXT e призната за една от най-значимите специализирани изложби в света на модата.

Провежда се два пъти годишно в гр. Париж. Представени са над 1 000 модни марки. Последното издание през януари т.г. привлече над 58 500 професионални посетители. Изложбата е предназначена за моделиери и производители на облекло, обувки, бельо, трикотаж, текстил и модни аксесоари.

В организационно отношение, две са особено важните изненади за гостите на изложението това лято : Зала 5, разположена непосредствено отляво на входа на Parc des expositions, бе освободена от изложението за бижута Bijorhca, което знапред ще се провежда през септември. В юлското издание на Who's Next тази зала на две нива ще бъде буквално посветена на" Who's Next аксесоари", а именно : бижута на партерния етаж, и фирми за обувки, чанти и текстилни аксесоари на втория етаж.

Втората важна промяна в организацията на изложбеното пространство : Première Classe – зона аксесоари - се мести встрани от „Fame”, в палата 4. По този начин организаторите поставят в непосредствена близост всички т.н.  дизайнери и млади марки.

Разположението на Who's Next Ready-to-Wear остава без промяна в палати 7 и 3.

Новата „подредба” разполага всичките основни палати около централната алея, като същевременно се печели допълнително пространство, позволява се по-бързо и удобно предвижване между палатите и отделните зони, и се оставя достатъчно място за зони за релакс и отмора за посетители и изложители.

 

Друг изключително интересен факт е новината, че тази година, на 4 юли, изложението ще бъде открито лично от френския министър на икономиката Арно Монтебург. Той ще присъства на официалната част по откриване на салона за мода , след което ще отдели време, за да посети палатите и да се срещне с част от изложителите.