English Начало Контакти

Информация за пресата

BGate 2008 Fashion Show

 

BGate Fashion Show''

1. / Фирма „МАРКАМ ФЕШЪН", гр.Русе  

„МАРКАМ ФЕШЪН" е изцяло българска компания, създадена преди 20 години. Най-големите пазари на марката са Европа и Русия. Това е единствената българска марка, селекционирана през 2008г. за 2 последователни участия в модно тренд ревю на най-големия панаир на модата в Европа - ЦПД Дюселдорф.

Фирма" МАРКАМ ФЕЩЪН" е единственият български представител, избран да покаже колекция Пролет/Лято 2009 в официалното модно шоу на изложението Колекшън Премиер в Москва през септември 2008.

Моделите на колекцията са създадение за бизнес и пътувания. Главното внимание е отделено на модните детайли и декоративните шевове. Материите са естествени - лен, памук, тъкани, трикотажни платове, плетива. Линиите са свободни и меки, силуетът - елегантен и изящен.

 

 

2. / Фирма „VIEMA", гр.Плевен

Фирма „ ВИЕМА" специализира в дизайн и производство на дамски и мъжки връхни облекла : палта, шлифери, якета.

Фирмата разполага със собствена фабрика в гр.Плевен и поддържа мрежа от представителни магазини в цялата страна. За изработването на своите модели , фирма „ВИЕМА" използват материали от италиански и български производители.

3./ Фирма „Вени Стил", гр.Пловдив - „ ЕТЕРЕ"

Марката „ ETERE " на фирма „Вени Стил", гр.Пловдив за първи път представя колекцията си за сезон пролет / лято 2009 г. на изложението BGate 2008.

Дрехите са в класическия за марката елегантен стил. Насочени са отново към деловата жена и са разработени за всички аспекти от нейното ежедневие - бизнес обстановка и свободното време.

За втори пореден сезон марката предлага специални модели луксозни дрехи за изискани вечери. За спортния тип дами пък е разработена отделна модна линия, допълваща техния свободен дух.

Дизайнерите на марката са заложили на нови десени, различни от използваните досега за ETERE. Ярки цветове и освежаващи едри щампи са най-интересната новост в колекцията на марката. Тези свежи нюанси, съобразени изцяло с модните тенденции за сезона, ще придадат естествена чар и допълнителна женственост на всяка деловата жена.

4. / Фирма „ Ен-Ди", гр. Пловдив - „ НИА и ДОРАДО"

Марката „ Ния & Дорадо" е създадена през 1995г. в гр.Пловдив с основна дейност производство и търговия  на дамско облекло.

Колекциите на фирмата радват с изтънчена елегантност, линиите на моделите свидетелстват за професионализъм и усет към модерното.

„ Ния & Дорадо" - успешната модна концепция за всяка независима и модерна съвременна жена.

5. / Фирма „Антоан Вилл", гр.Русе - „LARA VILL"

Модата е капризна и различна и за да сте  актуални,елегантни и изискани,трябва да сте в крак с тенденциите.Да се чувствате съвършенни,когато всички погледи са насочени към Вас не е лесно.

Екип от най-креативните и опитни кадри създаде за дръзката,забележителна и чувствена жена модната марка LARA VILL........

 LARA VILL е част от сплотеното семейство на фирма АНТОАН ВИЛЛ.

Дрехите на модна линия  LARA VILL  не са начин за прикриване на недостатъците,а средство за подчертаване на предимствата на всяка предизвикателна и независима жена.

6. / Фирма „ BORIANA", гр. Червен бряг

Създадени за активната и модерна жена, моделите от колекцията Пролет/ Лято 2009 на фирма „BORIANA" се открояват с основни акценти елегантност и удобство.

Представените модели пресъздават природните мотиви , наподобяващи растения и цветя. Естествените материали - памук , лен, коприна - са с подобрени технологични качества.

Качество, лекота и комфорт - референции, типични за марката „ BORIANA".

7. / Фирма „Sva Sevani" - СЕВДА ДЖАМБАЗОВА

Облеклата на дизайнерката Севда Джамбазова от  Ес Ви Ай Севани са създадени със страст и сърце, а първата й официална колекция е изцяло повлияна от темата „Нежно съвършенство":

Красива жена с дъх на море облече цвете, цвете с аромата на Изтока; облече страст, родена от Испания; облече нежност , стил и финес от Франция; облече красота, красотата на българката!

8. / оциация на българските дизайнери - колективно ревю

Различни, уникални , свежи и жизнерадостни - моделите на младите дизайнери от АБП носят радост и красота, енергията и иновативността на своите създатели.