English Начало Контакти

Информация за пресата

Международна конференция на тема : „Специализрано образование и кадри за сектор „Облекло и текстил”. Комуникация между висшето образование и бизнеса. Очаквания, възможности, добри практики"

 

Уважаеми колеги,

БАПИОТ има удоволствие да ви покани за участие на международна конференция на тема:

„Специализрано образование и кадри за сектор „Облекло и текстил”. Комуникация между висшето образование и бизнеса. Очаквания, възможности, добри практики"

Конференцията е част от европейския проект за сътрудничество между браншовите организации от сектор Облекло и текстил на Балканите и Европа - ТexWeb.

Сред поканените за участие в конференцията са представители на Министерство на образованието, младежта и спорта, консултантски организации, не-правителствени организации, представители на бизнеса и бранша в частност, студенстки организации.

Срещата ще се води от г-жа Ориана Мазали (WorkShop), като с презентации по темата ще се включат г-н Франческо Пелизари (WorkShop), г-жа Стефани лю Бер ( EURATEX ), и др.

Като домакин и организатор на конференцията, БАПИОТ цели да се представи състоянието на българската индустрия Облекло и текстил и нуждата от специализирани професионалисти, възможностите за разширяване на диалога между представителите на бизнеса, висшите учебни заведения и бъдещите кадри на България, иницииране на възможности за подобряване на имиджа на сектора сред младите на база на успешни европейски практики и конструктивен диалог.

Участието в събитието е безплатно за професионалистите от сектор Облекло и текстил.

Осигурен превод от / на английски език

Програма : свали pdf (165Kb)

Регистрационен формуляр : свали pdf (134Kb)

Моля заявете вашия интерес към участие в събитието като изпратите попълнен регистрационния формуляр до 4 май 2012 г. ( петък )

по факс : 02 / 969 31 81

или на имейл : d.petrova@bgtextiles.org

 

Предварително Ви благодарим за участието !