Семинари

Покана за семинар : Практически техники за интернационализация на МСП чрез участия в стратегически партньорства

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира еднодневен тренинг семинар на тема: “Практически техники за интернационализация на МСП чрез участия в стратегически партньорства”.
Семинарът ще се проведе на 15 декември 2010 г.
в хотел Best Western Premier , ул. “Солунска” 30, София.
Лектори
са представители на Българската асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството (преподаватели в УНСС) и мениджъри, които ще представят добри практики.

Семинарът е насочен към представителите на малките и средните предприятия (МСП), които искат да придобият практически знания за създаването на стратегически партньорства.
Темите: стратегическите партньорства, като фактор за повишаване конкурентоспособността на фирмата, политиката на ЕС за насърчаване на стратегическите партньорства, различия между национални и интернационални партньорства, правни въпроси по осъществяване на бизнес партньорства, добри практики в тази област. Основен акцент на обучението е работата по групи за създаване на примерно стратегическо партньорство между няколко МСП. По този начин участниците ще придобият нужните практически знания за процеса по създаване на стратегическо партньорство.

Участието в семинара е безплатно.

При проявен интерес, можете да  заявите участие, като изпратите попълнена приложената регистрационна форма до 13 декември 2010 г. на e-mail: d.avramova@sme.government.bg; r.nenkova@sme.government.bg;
или по факс: 9329 250.

Допълнителна информация за семинара : на тел. 9329 224 и 9329 285.


Източник: ИАНМСП