English Начало Контакти

Семинари

Патентното ведомство организира семинар за МСП

 

На 12 февруари 2010 г., в изпълнение на грантовия договор по проекта Повишаване на осведомеността и прилагане на правата върху интелектуална собственост с насоченост към МСП (IP Awareness and Enforcement Modular Based Actions for SMEs) 2007-2010, Патентно ведомство, съвместно с Европейската комисия и Фондация „Приложни изследвания и комуникации”, ще проведе семинар, предназначен за представители на малки и средни предприятия от мебелната, кожарската, обувната и текстилната индустрии, както и представители от браншовите организации за тези индустрии.
            Семинарът има за цел да представи пред аудиторията 4 специализирани наръчника, разработени съвместно с националните ведомства на държавите – членки на ЕС, Университета в Аликанте, Испания, и Европейката комисия. Наръчниците съдържат информация относно начините на закрила на обектите на интелектуална собственост, както и начините за борба с нарушенията на правата върху тях. На участниците ще бъде предоставено по едно издание от наръчниците, в зависимост от сектора, към който принадлежат.

Предварителна програма
            За участие в семинара и повече информация можете да се свържете с г-ца Радостина Халачева на тел.:  02 9701 345  02 9701 345 или тел.: 02 9701 309         02 9701 309, както и на e-mail: rhalacheva@bpo.bg Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите